ЧАС ДЛЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ – ЧАС ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО

1 лютого 2022 року

     У перші дні нового року розпочався новий етап і у пошуку абітурієнтів. Представниця кафедри цивільного та господарського права здійснила профорієнтаційну подорож до селища Тарасівка Броварського району, що на Київщині. Cпільнота села Тарасівка та сіл Жердівського округу Великодимерської громади пишається своїм земляком, випускником школи - Теплюком Михайлом Олексійовичем, заслужений юрист України, керівник Головного юридичного управління при Верховній Раді України, член Конституційної Асамблеї, член Вченої ради Інституту законодавства Верховної Ради України, доктор юридичних наук.

Тим цікавішою та «ближчою» була розмова зі школярами про юридичний факультет НУБіП України, про його здобутки та викладачів, що їх досягають; про перспективи професії юриста та челенджі, що виникають на шляху до успіху!

Учні у повному обсязі були ознайомлені із Правилами вступу до НУБіП України у 2022 рокі та Консультаційно-підготовчі  курси до ЗНО (роздані друковані матеріали, показаний презентаційний матеріал, надана інформація про можливі варіанти контактів із приймальною комісією, зокрема і через соціальні мережі)

доцент кафедри цивільного

та господарського права

Інна Горіславська

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook