Сценарій початку семестру в дистанційному режимі обговорили на старостаті факультету аграрного менеджменту

31 січня 2022 року

   31 січня 2022 року відбулася зустріч адміністрації факультету аграрного менеджменту зі старостами та наставниками академічних груп.

   Ключовим питанням засідання стало внесення змін до графіка освітнього процесу на 2 семестр 2021-2022 н.р. в умовах карантинних обмежень та організований початок навчання. 

   Декан факультету Анатолій Остапчук ознайомив присутніх з наказом ректора від 31.01.2022 р. № 66 відповідно до якого з 7 по 25 лютого 2022 року  освітній процес в Університеті проводитиметься у дистанційному форматі для усіх здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів (за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України (лист Міністерства освіти і науки України № 1/1266- 22 від 25.01.2022 р. щодо дотримання карантинних обмежень). Декан закликав студентів неухильно дотримуватись карантинних вимог, бути уважними до свого здоров'я, моніторити ситуацію у групах, а у разі виникнення питань та проблем одразу звертатись за допомогою до лікарів і повідомляти деканат про випадки захворювання.

  Заступники декана Людмила Чорненька та Лариса Карпенко закцентували увагу на умовах ліквідації академічної заборгованості, оплаті за навчання та процедурі оформлення індивідуального графіка навчання.

    В ході зустрічі старости та наставники прозвітували про випадки захворювання на Covid-19 серед колективів груп, а також обговорили інші питання навчального процесу.

 

 

 

    Зі слів старост, звісно, всі мали сподівання навчатись в аудиторіях, але пандемія внесла свої корективи і тепер вже звичний дистанційний формат навчання чекатиме на студенів з 7 лютого.

  З детальною інформацією щодо змін у графіку освітнього процесу та розкладом занять можна ознайомитись за посиланнями: nubip.edu.ua/node/104543nubip.edu.ua/node/23920.

 

Лариса Карпенко, заступник декана 

факультету аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook