Чи відірвана українська освіта від світових тенденцій?

25 січня 2022 року
факультет землевпорядкування
25 січня 2022 року відбулася чергова зустріч наставників академічних груп кафедри землевпорядного проектування: Кустовською Оксаною, Гунько Людмилою, Колгановою Іриною та Чумаченком Олександром із своїми підопічними студентами, які привітали з днем студента та відвідали онлайн SigmaSoftwareUniversity.
SigmaSoftware – це місце зустрічі скандинавських та українських традицій, де поєднано краще з обох культур, і саме цей мікс дозволяє їм створювати найліпші та найефективніші рішення. Понад 17 років вони надають послуги з ІТ консалтингу клієнтам у всьому світі. Їх офіси розташовані в Україні, Польщі, Швеції, США та Австралії, де розробляються круті рішення для стартапів, продуктових компаній та ентерпрайзів в сферах телекомунікацій, реклами, авіації, автомобільній індустрії та інших. В їхніх R&D центрах опановують трендові технології та напрямки, серед яких Infotainment, AR/VR, ML, Data Science, AI, тощо. Дружня та експертна команда Sigma Software налічує 1100+ професіоналів в Україні.
Наставники та студенти прослухали цікаві вебінари, переглядали представлені продукти  та виконували практичні завдання, зокрема:ІТ ринок в Україні: національні особливості бізнесу; Самий складний фікс-прайс проєкт в моєму житті; Розвиток напрямку InternetofThings (IoT) і як він впливає на наше життя; Емоційний інтелект.
З днем Тетяни, покровителькою студентів!
 
Староста 4 курсу 1 академічної групи,

Богаш Валерія 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook