Васильківський Ілля: успішний шлях від студента гуманітарно-педагогічного факультету до заступника директора гімназії

16 листопада 2021 року

Сьогодні ми спілкуємося з випускником нашого університету, який спочатку навчався на гуманітарно-педагогічному факультеті за спеціальністю «Соціальна педагогіка», потім у магістратурі за спеціальністю «Педагогіка вищої школи», після чого вирішив вступити до аспірантури НУБіП.

Васильківський Ілля завжди був одним із найкращих наших студентів, він почав цікавитись науковою діяльністю ще з першого курсу. Виступав на студентських конференціях, представляв наш університет на Всеукраїнських студентських олімпіадах.

Ілля, розкажи будь ласка про цей період свого життя.

«З вересня 2015 року по вересень 2020 року я навчався в очні аспірантурі НУБіП України за зпеціальністю «Освітні, педагогічні науки», що дало мені можливість зростати як молодому науковцю.

У цей же час, а саме з січня 2015 року по вересень 2020 року я працював методистом деканату гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, де отримав цінний практичний досвід.

За сумісництвом я також обіймав посаду соціального педагога Київської інженерної гімназії з листопада 2014 року по вересень 2020 року. Працюючи у гімназії, я проводив наукові дослідження, випробовував практикою багаж своїх теоретичних знань.

В січні 2021 року сталася важлива подія мого життя: я захистив дисертацію та здобув ступінь доктора філософії.

З жовтня 2021 року по сьогоднішній день обіймаю посаду заступника директора з навчально-виховної роботи Київської інженерної гімназії.

Хочу щиро подякувати рідному університету, своєму науковому керівникові, усім викладачам за Ваш внесок у мій розвиток!»

А ми, в свою чергу, бажаємо своєму випускникові міцного здоров’я, благополуччя і здійснення усього задуманого!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook