Вибори директора Бобровицького фахового коледжу

25 січня 2022 року
     Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка №2044 «К» від 29.10.2021 з 01 листопада розпочався конкурсний відбір на посаду директора ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України».

     Згідно з Положенням «Про конкурсний відбір на посаду керівника Відокремленого структурного підрозділу НУБіП України – фахового коледжу» та інших офіційних документів (положень, наказів, протоколів рішень) у ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України» наказом в.о. директора було створено Організаційний комітет, Виборчу комісію та виборчу дільницю, завданнями яких було розробка необхідної документації, підготовка та забезпечення проведення виборів директора Відокремленого структурного підрозділу «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової Національного університету біоресурсів i природокористування України» з дотриманням принципів гласності, таємного та вільного волевиявлення.

     25 січня 2022 року відбулися вибори на посаду директора ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України», участь у яких взяли педагогічні працівники, представники з числа штатних працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками та представники з числа студентів.

     За інформацією голови Виборчої комісії Валентини Філатової у виборах взяли участь 47 осіб, що становить 98% усіх виборців. З них 75 відсотків виборців віддали свій голос за Матвієнка Андрія Івановича та 22,9 відсотків за виконуючого обов’язки директора коледжу Кудряченка Віктора Володимировича.

     Результати виборів засвідчили вияв великої довіри Андрію Матвієнку та сподівання на подальший розвиток коледжу і реалізацію всіх задумів і планів.

Леся Мовчун,
секретар Організаційного комітету

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook