На допомогу абітурієнтові: профорієнтаційна робота майбутніх психологів

24 січня 2022 року

    21.01.2022 р. студентка 1 курсу спеціальності 053 «Психологія» групи ПС-21001б гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, Комінська Марина, зустрілася з учнями одинадцятих класів Кодрянського ліцею Макарівської селищної ради Бучанського району Київської області. Розуміючи усі труднощі вибору, які переживають сучасні випускники, студентка провела профорієнтаційну роботу з випускниками. Їх вона поінформувала про переваги навчання в НУБіП України, зокрема за програмою «Психологія» (ОС бакалавр). Дала відповідь на цілий шквал запитань: про особливості вступу до вищого навчального закладу, труднощі адаптації, рівень складності навчального матеріалу, можливості особистісного розвитку. Також учні надихнулися розповіддю про нагоду розкриття своїх талантів в університеті: розвиток комунікативних навичок, дослідницької компетентності, можливість участі в наукових конференціях та численних тренінгах і культурно-масових заходах.
     Майбутніх вступників зацікавила й розповідь про програму обміну: здібні студенти мають перспективу навчатися за кордоном – у Поморській академії (м. Слупськ, Республіка Польща). Також учнів, які визначилися з вибором спеціальності, зацікавила перспектива працевлаштування після навчання.   

    А ще студентка-першокурсниця повідомила абітурієнтів: розпочато реєстрування на Всеукраїнську олімпіаду НУБіП України, тому закликала всіх скористатися нагодою отримати 20 додаткових балів до оцінки сертифіката ЗНО з обраних предметів.
     Кафедра психології бажає усім міцного здоров’я, творчого натхнення, запрошує майбутніх абітурієнтів на навчання!


Марина КОМІНСЬКА, студентка спеціальності «Психологія»
Людмила ОМЕЛЬЧЕНКО, доцент кафедри психології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook