29.08.2014 р. відбулося засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

29 серпня 2014 року

 

Порядок денний:
 
1.    Про готовність університету до нового навчального року. Доповідає в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку університету, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
2.    Про присвоєння почесних звань іноземним гостям та працівникам Національного університету біоресурсів і природокористування України. Доповідає в.о. ректора, д.п.н., професор Ніколаєнко С.М.
3.    Про присвоєння Почесного звання «Меценат Національного університету біоресурсів і природокористування України». Доповідає в.о. ректора, д.п.н., професор Ніколаєнко С.М.
4.    Про проведення свята «День знань» 1 вересня 2014 р. Доповідає директор Навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку, к.е.н., доцент Черкашин Д.К.
5.    Пропозиції щодо формування проектів фундаментальних і прикладних науково-дослідних робіт у 2015 р. Доповідає начальник науково-дослідної частини, к.с.-г.н., с.н.с. Білоус А.М.
6.    Затвердження плану роботи вченої ради НУБіП України на 2014-2015 н.р. Доповідає вчений секретар вченої ради, к.е.н., професор Балановська Т.І.
7.    Про розгляд та затвердження рішень науково-методичної ради НУБіП України. Доповідає в.о. проректора з навчальної і культурно-виховної роботи, к.т.н., доцент Зазимко О.В.
8.    Про визначення дати проведення Дня Університету. Доповідає в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку університету, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
9.    Різне.
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook