Тривають онлай-курси з підготовки до ЄФВВ в магістратуру за спеціальністю «Міжнародні відносини»

13 січня 2022 року

     

Сьогодні, 13 січня 2022 року о 17.00, в рамках роботи безкоштовних онлайн-курсів з підготовки до складання ЄФВВ із предметного тесту з політології та міжнародних відносин відбулося заняття на тему «Ініціатива ЄС «Східне партнерство» та участь у ній України», яке було проведене доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Кравченко Н.Б.
Студенти-міжнародники пригадали та повторили суть, ключові напрями та основні цілі й завдання зовнішньополітичної ініціативи Європейського Союзу, яка поширюється на 28 держав-членів ЄС та шість східноєвропейських сусідів ЄС – Азербайджан, Білорусь, Вірменію, Грузію, Молдову та Україну – «Східне партнерство», яку було започатковано 7 травня 2009 р. на Празькому установчому саміті. Також, учасники прослідкували еволюцію політики Східного партнерства ЄС та участь в ній України.

     

     

Розмова відбулася в теплій дружній атмосфері. Для зручності сприйняття інформації найважливіші аспекти теми були висвітлені в схемах, таблицях та картах у запропонованій лектором презентації.
Зустрічі будуть тривати й надалі.

 

Успіхів вам, наші шановні випускники!!!

 

 

 

Наталія Кравченко,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook