Конкурс на здобуття Премії Президента України для молодих вчених 2022 року!

10 січня 2022 року
     Секретаріат Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки (далі – Секретаріат Комітету) з січня 2022 року розпочав прийом робіт на здобуття премії Президента України для молодих вчених 2022 року (далі – Премія).
 
     Премія присуджується за видатні досягнення в галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які сприяють дальшому розвитку науки, суспільному прогресу і утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі, за наукові роботи, опубліковані у закінченій формі не менше ніж за рік до їх висунення.
     Вік осіб, які висуваються на здобуття премії, не може перевищувати 35 років для осіб, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та 40 років, для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі, на час висування роботи для участі у конкурсі зі здобуття Премії.
 
Ключові дати:
18 лютого – подання до науково-організаційного відділу НДЧ (корп. 3, кім. 215; тел. 527-81-54;  snizhkoolha@nubip.edu.ua) повного комплекту документів і матеріалів роботи, оформлених відповідно до Інструкції про порядок оформлення документів та робіт, які висуваються для участі у конкурсі зі здобуття премій Президента України для молодих вчених;
23 лютого – обговорення претендентів на здобуття премії на засіданні вченої ради Університету;
25 лютого – передача наукових робіт до Секретаріату Комітету за адресою: м. Київ, вул. Казимира Малевича, 11, корпус 4, 14 поверх, кімната 1410, телефон (044) 200-90-04(02).
     Більше інформації про конкурс за посиланням http://www.kdpu-nt.gov.ua/
 
 
Ольга Сніжко,
т.в.о. начальника науково-організаційного відділу   
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook