Офіційні лікарі ветеринарної медицини агроіндустріального холдингу Миронівський хлібопродукт підвищили кваліфікацію в НУБіП України

29 грудня 2021 року

 

Даному заходу передувала кропітка робота Олени Ковальової, директора ННІ неперервної освіти і туризму, а це і перемовини з керівництвом агрохолдингу, і складання кошторису та договору. Програма підвищення кваліфікації розроблена спільно ННІ неперервною освітою і туризму, факультетом ветеринарної медицини і фахівцями агроіндустріального холдингу МХП. Координатор програми підвищення кваліфікації – Григорій Бойко, заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти.


   Цільова аудиторія підвищення кваліфікації від агроіндустріального холдингу Миронівський хлібопродукт – офіційні лікарі ветеринарної медицини на птахофабриках та спеціалісти центрального офісу, відповідальні за підготовку пакету документів на експортні поставки.


Заняття проводились в змішаному режимі. Лекції читались дистанційно, а практичні заняття проходили очно на базі агроіндустріального холдингу Миронівський хлібопродукт. Модераторами виступили викладачі факультету ветеринарної медицини – Ольга Якубчак, професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька і Віталій Недосєков, професор кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.


Відповідно до затвердженої програми, передбачено вивчення питань щодо механізму моніторингу законодавчих змін у секторі птахівництва; залишків ветеринарних препаратів у продуктах птахівництва; вірусологічних та бактеріологічних захворювання птиці; законодавства з ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів; контролю державних ветеринарних інспекторів потужностей з виробництва та обігу харчових продуктів; утилізації продуктів тваринного походження та переробку даних продуктів; державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, ветеринарну медицину та благополуччя тварин.

    Слухачам були висвітлені переваги навчання в нашому університеті. Особливо акцентовано увагу на спеціальностях 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.
     Слухачам побажали високих професійних досягнень і щоб набуті знання у НУБіП України приносили матеріальне та моральне задоволення.


У своїх відгуках слухачі підвищення кваліфікації подякували за знання, які вони отримали, і окремо висловили щиру вдячність керівництву Національного університету біоресурсів і природокористування України за відмінно організоване навчання.

Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії,
заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook