237 випускників механіко-технологічного факультету отримали дипломи магістра

27 грудня 2021 року
МТФ
Досить продуктивним виявився цьогорічний випуск здобувачів другого рівня вищої освіти механіко-технологічного факультету.Згідно наказів № 1153 «З», № 1200 «З», № 1831 «СК», № 1883 «СК», № 1830 «СК», від 16 – 22.12.2021 року,24 грудня, дипломи ступеня вищої освіти «Магістр» отримали 208 випускників освітньо - професійної програми «Агроінженерія», 19 випускників освітньо - професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 10 випускників освітньо - професійної програми «Автомобільний транспорт». В арсеналі цьогорічних молодих магістрів – 32 дипломи з відзнакою.
З вітальним словом до випускників, викладачів, батьків та гостей – всіх, хто за роки навчання натхненно працював над собою, усвідомлював і допомагав освоїти важливі знання сучасного висококваліфікованого інженера та транспортного фахівця, звернувся декан механіко – технологічного факультету Вячеслав Братішко. Деканпривітав випускників із суттєвим поступом на шляху свідомого розвитку – опанування другого рівня вищої освіти, який дозволить знайти кожному своє місце та досягнути успіхів у житті. Зараз на ринку праці потрібні мислячі інженери та спеціалісти транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, активно працювати і завжди вчитися.
Випускні урочистості відвідав поважний гість від керівництва університету, начальник науково-дослідної частини НУБіП України, професор Володимир Отченашко. Крім привітань, Володимир Віталійович акцентувала увагу на усвідомленні випускниками беззаперечного факту, що інженери – це мислячі люди, які завжди чітко окреслюють завдання та мають високу варіативність вирішення поставлених проблем. Не потрібно зупинятися на досягнутому, необхідно виконувати постійний рух, поглиблювати рівень свої знань, підвищувати професіоналізм.
Щирі вітання та побажання випускникам висловив професор Ярослав Михайлович, який багато років був очільником механіко - технологічного факультету. Ярослав Миколайович, закликав молодих людей пам’ятати свої витоки та поповнити списки видатних випускників факультету.
Заступник декана факультету Ігор Сівак, який оголосив випускні накази та подякував випускникам за цілеспрямованість, грунтовне окреслення лінії життєвої дороги для освоєння ступеня вищої освіти магістра, практичне осмислення наукових гіпотез і законів, побажав їм впевненості і наполегливості, бути людяними, толерантними та завжди тримати своє слово – це риси справжнього фахівця, менеджера і керівника.
У своєму музичному вітанні, студенти молодших курсів, зафіксували тверду надію на успіх випускників, адже в їхніх серцях, присутній дух інженера, дух митця.
До привітань також долучилися завідувачі кафедр механіко-технологічного факультету: професори Іван Роговський і Василь Хмельовський, доценти Лілія Савченко, Юрій Гуменюк, В’ячеслав Чуба та самі випускники.
Свято пройшло у теплій і дружній атмосфері. Бажаємо дипломованим магістрам реалізувати всі свої задуми і намічені плани у майбутньому, досягнути високих вершин у своїй діяльності, енергії, активності та людських чеснот у їхньому житті.
 
Ігор Сівак, заступник декана з навчальної та виховної роботи механіко-технологічного факультету.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook