ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження привітав свого стратегічного партнера ПАТ «Черкасиобленерго» з професійним святом - Днем енергетика

23 грудня 2021 року

    Сьогодні ПАТ «Черкасиобленерго» одна із провідних інноваційних електроенергетичних компаній серед операторів ситеми розподілу. Приємно усвідомлювати, що майже 120 інженерів-енергетиків - випускників ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України сьогодні своєю працею творять новітню історію славного підприємства на Черкащині.
    Голова Правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук (випускник 1996 року) є головою Ради роботодавців ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБІП України. Олег Григорович завжди знаходить у своєму щільному графіку час для особистої участі у роботі з удосконалення освітнього процесу підготовки фахівців у сфері електричної інженерії.
    11 філій підприємства ПАТ «Черкасиобленерго» очолюють наші випускники. Черкаській міський район електричних мереж очолює випукник інституту Вадим Трохимець – один з династії сім’ї Трохимців-енергетиків. Уже три покоління цієї родини незмінно обирають свій шлях у енергетику через ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
    Протягом останніх років наша співпраця розвивається за декількома важливими напрямами: впровадження дуальної форми навчання, проведення студентського освітнього фахового акселератора «Енергетика і автоматика в умовах «зеленого» переходу», допомога від компанії електрообладнанням для створення найсучасніших навчальних лабораторій. Саме це підприємство стало ініціатором відкриття нової освітньої програми «Інженерія електроенергетичних систем з відновлюваними джерелами енергії» і зробило вагомий внесок у розвиток матеріально-технічної бази Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України.
   З нагоди професійного свята Дня енергетика та на запрошення ПАТ «Черкасиобленерго» співробітники кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова професор Володимир Козирський і доцент Андрій Петренко відвідали місто Черкаси і привітали працівників підприємства.

   За дорученням ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України академіка Станіслава Ніколаєнка за вагомий внесок у розвиток матеріально-технічної бази навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження представники університету вручили пам’ятні відзнаки колективу ПАТ «Черкасиобленерго» та особисто голові Правління компанії Олегу Самчуку.

 

   Бажаємо вам, шановні колеги, безперебійної роботи у ваших енергосистемах!
   Нехай життя дарує високоамплітудні позитивні емоції, потужне здоров'я, ємнісний достаток і активну любов!


Володимир Козирський,
завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook