Навчальний процес потребує новітнього обладнання: ННІ лісового і садово-паркового господарства

23 грудня 2021 року
     Підготовка сучасного фахівця з деревообробних та меблевих технологій неможлива без знання особливостей будови та роботи сучасного деревообробного обладнання.

     Деревообробна та меблева галузі в Україні стрімко розвиваються, а отже відбувається постійне оновлення технічного забезпечення виробництва. На більшості підприємств України вже запроваджене обладнання, яке мінімізує вплив людського фактору на якість виконання технологічних операцій: верстати та оброблюючі центри з числовим програмним управлінням. Один з них – сучасний фрезерний верстат з ЧПУ MTech F1208 – цього року було придбано за сприяння ректорату та дирекції ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     Це перший і надзвичайно важливий крок в оновленні матеріально-технічної бази навчальної лабораторії кафедри технологій та дизайну виробів із деревини, який дозволить готувати високоякісних фахівців із деревообробних та меблевих технологій з компетентностями, необхідними для працевлаштування на виробництвах з найвищим рівнем технічного забезпечення.

 

  Ірина Кушніренко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook