Ректорат: розпочалася зимова екзаменаційна сесія

13 грудня 2021, 10:00
     13 грудня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень та актуальним питанням життєдіяльності університету.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зупинився на санітарно-епідеміологічній ситуації, профілактиці захворювань на ГРВІ та щепленні від COVID-19 для студентів. Триває акредитація освітньо-наукових програм. В гуртожитках університету проходять зустрічі з мешканцями щодо підтримки ладу, дотримання правил внутрішнього розпорядку і, звісно ж, карантинних вимог.

  

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку до засідання вченої ради та конференції трудового колективу. Довідку про перевірку Держархівом надано для ознайомлення, за її результатами буде проведено нараду з врахування зауважень.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував увагу на засіданні координаційної ради з наукової роботи щодо заслуховування звітів молодих вчених, виконання науково-дослідних робіт, аналізу публікаційної активності та участі науково-педагогічних працівників в спеціалізованих вчених радах тощо. Навчально-дослідні господарства готуються до звіту та затвердження плану діяльності на подальший період.

     Голова Студентської організації Марина Когут проінформувала про проведений вечір кіно, плани запровадити гарячу лінію для підтримки студентства, до Нового року провести акцію Таємний Санта, а після сесії оголосити набір до органів студентського самоврядування. Також найближчим часом відбудуться збори Студентської організації спільно зі студентською профспілкою щодо корегування плати за гуртожитки та ідеї включення плати за інтернет у вартість проживання – це дасть можливість покрити студмістечко якісним широкополосим бездротовим зв’язком.

     Голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко зупинився на проведенні 29 грудня конференції трудового колективу, обранні на неї 265 делегатів.

     Голова профспілки студентів та аспірантів Олексій Мельник акцентував увагу на залученні студентів на навчання в магістратурі – для цього створена робоча група за участі студентського самоврядування під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про відновлення співпраці з університетом Вагенінген щодо подвійних дипломів, розширення наукового партнерства тощо. Триває й підготовка до відкриття філії в Китаї. На конференції трудового колективу планується розглянути оновлене положення про оплату праці.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко доповів про початок робіт в вестибюлі навчального корпусу №2 із заміни покриття підлоги. Продовжуються роботи на новому спортивному комплексі. До кінця року ще планується завершити ремонти в низці аудиторій навчальних корпусів 5 та 11, а також в гуртожитках.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зазначив, що відсьогодні розпочалася зимова екзаменаційна сесія. Також цього тижня завершуються захисти кваліфікаційних робіт магістрів та планується їхній випуск. Добігає кінця термін подачі документів для участі в конкурсі на посади директорів коледжів – Бобровицького та Заліщицького. До речі, в коледжах також триває звітна кампанія і вже завтра керівники доповідатимуть на зборах трудових колективів.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контролювати перебіг сесії. Сергію Кваші – вести моніторинг дотримання санітарно-епідеміологічних вимог, провести цикл семінарів з навчання керівників органів студентського самоврядування. Валерію Іщенку – постійно забезпечувати миючими та дезінфікуючими засобами, спланувати нараду щодо закінчення робіт на новому спорткомплексі, облаштувати кампус до новорічних свят, внести пропозиції зі спорудження гербової алеї в ботанічному саду. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції щодо керівника оздоровчого центру, передбачити преміювання заслужених працівників університету.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook