Вебінар «Принципи здорового харчування»

18 листопада 2021 року

18 листопада 2021 року викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі Ірина Вінник і Олена Ковтун провели вебінар «Принципи здорового харчування» для учнів 9-Г класу Ірпінського академічного ліцею НУБіП України.

Правильне та збалансоване харчування – це запорука здоров’я і довголіття. Воно забезпечує високий рівень працездатності, покращує розумову діяльність, підвищує імунітет, допомагає уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу. І це зовсім не означає, що потрібно сідати на жорстку дієту, обмежуючи себе майже в усьому. Зовсім ні, слід лише навчитися вміло поєднувати продукти та їхні складові (білки, жири, вуглеводи), дотримуватися правильних харчових звичок.

У рамках вивчення предмета «Основи здоров’я» педагогиня Олена Ковтун розповіла ліцеїстам про значення їжі в житті підлітка та принципи раціонального харчування. Модератор заходу Ірина Вінник у формі простої і зрозумілої інфографіки продемострувала тарілку здорового харчування й звернула увагу на основні правила здорового і правильного харчування.

Висловлюємо щиру подяку за співпрацю адміністрації Ірпінського академічного ліцею НУБіП України та сподіваємося, що знання, отримані ліцеїстами, будуть корисними їм у майбутньому.

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook