Підготовка до зимової сесії та дуальна форма навчання в центрі уваги старостату ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

8 грудня 2021 року

Традиційно, як завжди щовівторка, відбулось засідання старостату ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. На порядку денному - розгляд актуальних питань студентського життя в умовах змішаної форми навчання, підготовка до зимової сесії, дотримання карантинних вимог і ін.

Виокремленим питанням стало обговорення умов та нових перспектив дуальної форми навчання у партнерстві з підприємством ДТЕК у весняному семестрі поточного навчального року. Цікавою для наших студентів стала інформація від представників компанії Тетяни Тростянчук та Руслана Данченко. Вони детально зупинились на особливостях реалізації спільних освітніх програм ДТЕК та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України. Важливим є те, що в рамках такого навчального плану майбутні енергетики та автоматники будуть одержувати практичний досвід в умовах виробництва та можливість формування власної кар’єрної траєкторії у підрозділах ДТЕК «Київські електромережі» та ДТЕК «Київські регіональні електромережі».

Далі були питання з боку студентів. Старости Юрій Кулаковський та Руслан Черевань цікавились переліком доступних посад в умовах дуального навчання, оплату праці та складовими соціального пакету тощо.

Заступник директора інституту Семен Волошин звернув увагу старост і наставників академічних груп особливостях проведення екзаменаційної сесії в умовах карантинних обмежень, обговорили деталі допуску та складання іспитів, адже сесія для студентів 1 і 2 курсів буде проходити очному, а для студентів 1СТ, 2СТ, 3 і 4 курсів та магістрів 1-го року навчання у дистанційному форматі.

До уваги магістрів 2-го року навчання доведена інформація про порядок та графік роботи екзаменаційних комісій. Окремо обговорили підготовку та організацію захистів магістерських випускних робіт.
Заступник директора – координатор з виховної роботи та організації дозвілля студентів Лілія Мартинюк оприлюднила подання щодо нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу студентів.

Також на старостаті оприлюднена інформація студентської ради гуртожитку №7 щодо дотримання правил проживання, порядку здачі кімнат та виселення магістрів 2 року навчання у кінці грудня.
Також старостат розглянув і інші поточні питання студентського життя.


Лілія Мартинюк,
заступник директора – координатор з виховної роботи
та організації дозвілля студентів
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook