УКРАЇНА ЯК БРЕНД

3 грудня 2021 року
Сьогодні найвпливовішим брендом на світовому ринку є держава. Національний брендинг відіграє все більшу роль і від того, який імідж має країна залежить "успішність" національної економіки, якість економічних та дипломатичних відносин держави зі світом. Створення бренду країни є найкращим інструментом підвищення привабливості товарів країни-виробника.
Брендом країни можна назвати той образ, імідж, статус, що зумовлюється певним набором асоціацій, які виникають у свідомості її громадян та світової спільноти при згадуванні країни. Як і будь-який комерційний бренд, бренд країни містить в собі певний набір цінностей, що відрізняють одну країну від інших. Оскільки країни стають все більш подібні до корпорацій, то вони, як і корпорації, конкурують за увагу світових медіа, за залучення іноземних інвестицій,  туристів, за ринки товарів та послуг.
Тому велику увагу варто приділити Україні як бренду. Саме з лекцією на таку актуальну тему 03 грудня 2021 року завітав до Боярського ФК НУБіП України Буряк Руслан Іванович, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України, д.е.н., професор.
Студенти спеціальності 075 Маркетинг з великою цікавістю прослухали лекцію наповнену відеоматеріалами, ілюстраціями, фото та наочними прикладами, які наводив Руслан Іванович.
 
Л. Алєксова,
голова циклової комісії економічних дисциплін

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook