Атестація аспірантів та здобувачів юридичного факультету пройшла успішно

25 листопада 2021 року
     На юридичному факудьтеті 25 листопада 2021 року відбулася атестація аспірантів та здобувачів. Враховуюччи сучасні виклики та карантинні обмеження атестація проходила в онлайн режимі.

     Атестаціна комісія у складі: голова комісії- декан юридичного факультету к.юр.н., доц. Яра О.С., члени комісії: д.юр.н., проф. Ладиченко В.В., д.юр.н., проф. Єрмоленко В.М., д.юр.н., проф. Курило В.І., заслухали звіти аспірантів і здобувачів та оцінили їх здобутки.

     На початку засідання декан юридичного факультету Яра Олена Сергіївна повідомила аспірантам та здобувачам процедуру проходження атестації. Для проходження атестації необхідно надати комісії звіт, атестаційний лист, витяг кафедри та результати виконання  індивідувального плану.

     Аспіранти та здобувачі представляли свої здобутки за звітній період, ділились планами на майбутнє, відповідали на запитання членів комісії.

     На засіданні були присутні наукові керівники аспірантів та завідувачі кафедр, які, теж приймали участь у дискусії, коментували роботу аспірантів та здобувачів їх перспективи успішного завершення дисертаційних досліджень.

     У підсумку, комісія успішно атестувала аспірантів та здобувачів, які виконали індивідуальний навчальний план та представили свій звіт.

 

Інна Лебідь

Голова Ради аспірантів юридичного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook