Міжнародники профорієнтують Черкащину

4 грудня 2021 року

 З послабленням карантинних обмежень та виходом на очне навчання учнів загальноосвітніх шкіл України та студентів 1-2 курсів НУБіП України активізувалась і профорієнтаційна робота.

На початку грудня 2021 року студентка гуманітарно-педагогічного факультету першого року навчання спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» групи МВ-21001б Кравченко Юлія провела профорієнтаційні заходи у Подільському НВК Черкаської області Золотоніського району села Подільське.
Відбулися зустрічі з керівництвом навчального закладу - директором школи Нечитайло Наталією Іванівною, класним керівником випускового класу Гречун Світланою Григорівною та випускниками навчально-виробничого комплексу.
Було передано лист-подяку за підписом декана гуманітарно-педагогічного факультету Савицької Інни Миколаївни керівництву та педагогічному колективу навчального закладу за високий рівень підготовки вступників та їх свідомий вибір нашого факультету для здобуття вищої освіти, запрошення до подальшої взаємовигідної співпраці. А також запрошення випускникам на курси підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання за очною та дистанційною формами, що діють у нашому університеті та вможливлюють отримання високих балів на ЗНО: 
Старшокласникам було запропоновано долучитись до предметних олімпіад, що дають можливість випробувати свої сили та отримати додаткові 10-20 балів під час формування вступного рейтингового результату.
Під час зустрічі з випускниками Подільського НВК акцентувалась увага на особливостях та перевагах навчання в НУБіП України, організації дозвілля студентів.

Наприкінці зустрічі старшокласники заповнили анкету абітурієнта, що дає можливість інформувати учнів про особливості вступної компанії в університеті та запрошувати на День відкритих дверей для безпосереднього ознайомлення з закладом вищої освіти.

 

Наталія Кравченко,
куратор групи МВ-21001б,
Юлія Кравченко,
студентка групи МВ-21001б

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook