Україна-Словенія: розвиваємо програми науково-технічного співробітництва

22 липня 2014 року

14-20 липня делегація нашого університету перебувала із робочим візитом у Приморському університеті м. Копер (Словенія). НУБіП України представляли в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергій Кваша і доцент кафедри фінансів та кредиту Олена Олійник.  

Поїздка відбулася в рамках  виконання науково-дослідної роботи за програмою науково-технічного співробітництва між Україною та республікою Словенія. Цей проект спрямований на створення ефективної фінансової системи з метою забезпечення фінансових потреб сільського господарства обох країн. Для його реалізації розроблено комплекс заходів за активної співпраці з професором Приморського університету Стефаном Бойнецом. До речі, науковий доробок ученого складає близько 1120 біографічних одиниць, а результати дослідної роботи відомі далеко за межами його країни.

Були підбиті підсумки попереднього співробітництва. Йдеться про публікації  наукових статей, зокрема, у Болгарському журналі аграрних наук (Bulgarian Journal of Agricultural Science). Також визначені наступні етапи проведення спільних досліджень. Заплановано взяти участь у VII міжнародному фінансовому та банківському форумі (м. Варшава, 20-21 листопада 2014р.), конференції «Перспективи розвитку фінансового забезпечення агропродовольчого виробництва в Україні» (НУБіП України, 2-3 жовтня 2014р.). На перспективу – XIV-й конгрес Європейської асоціації економістів-аграрників, який відбудеться 26-29 серпня 2014р. в м. Любляна. 

Під час зустрічі з деканом факультету менеджменту Матьяшом Новаком обговорено питання подальшої співпраці між університетами. Підписання відповідного договору дає можливість проводити академічний обмін викладачами та студентами обох вишів.

Прес-служба НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook