Онлайн захист курсових робіт студентами 1 та 6 груп 5 курсу

3 грудня 2021 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Цього тижня (29 листопада та 2 грудня) відбувся онлайн захист курсових робіт з дисципліни «Акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення тварин з основами андрології» студентами  1 та 6 груп 5 курсу. На початку вересня всі студенти самостійно обрали теми робіт, залежно від їх майбутньої спеціалізації. Із 32 студентів 16 (50%) - обрали теми пов’язані із лікуванням собак і котів, 13 (40,6%) – великої рогатої худоби, 2 (6,3%)– коней, 1 (3,1%) - екзотичні тварини.

В процесі онлайн спілкування студенти відповіли на зауваження, зроблені у рецензіях на свої роботи, змогли продемонструвати теоретичні знання та практичні навички,  набуті на навчальній практиці, у клініках ветеринарної медицини дрібних домашніх тварин чи ін. Серед найкращих у 1 групі стали роботи Данько Тетяни, Каменчук Насті, Климович Олександри, Мар’ян Марини та Романової Марії. В 6 групі – Луговської Євгенії, Тьоплої Валерії  та ін.

Загальні результати захисту курсових робіт хороші: на «відмінно» та «добре» захистилось 18 студентів, на «задовільно» – 8 студентів, повернуто на доопрацювання – 2 роботи та не допущено до захисту – 4 студенти.

      Доц. Лакатош В.М.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook