Перманентний діалог між адміністрацією факультету аграрного менеджменту та студентськими лідерами факультету триває: у ході засідання старостату обговорено ряд важливих питань

2 грудня 2021 року

     02 грудня 2021 року відбулося засідання старостату факультету аграрного менеджменту за участі декана факультету Анатолія Остапчука та заступників декана Лариси Карпенко і Людмили Чорненької.
   Звернувшись до старост, декан Анатолій Остапчук закликав активізувати роботу щодо підготовки до складання заліків та іспитів. Навчальний процес та набуття фахових знань мають пріоритетне значення, і про це не можна забувати в умовах карантинних обмежень. Також Анатолій Остапчук у своїй промові нагадав про вимоги проживання у гуртожитку, необхідності дотримання правил внутрішнього розпорядку, санітаних норм.

   Важливим завданням сьогодні є створення колективного імунітету з метою призупинення розповсюдження коронавірусу шляхом масової вакцинації. У  зв’язку з цим, Анатолій Остапчук поінформував студентів про можливість вакцинації для студенів, яким виповнилось 18 років. Також було наголошено на необхідності дотримання соціальної дистанції, наявності засобів індивідуального захисту під час перебування в приміщенні.

   Голова студентської організації тудентської факультету аграрного менеджменту Олександра Козачук, звернулась до старост з питанням оранізації роботи щодо нарахування додаткових балів, які щосеместрово затверджуються на засіданнях стипендіальної комісії факультету.


   

    На зустрічі також були обгоронені і інші питання життєдіяльності факультету.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook