Віртуальна екскурсія:музей Ватикану

11 жовтня 2021, 16:06

     Пандемія короновіруса дала можлвість влаштувати віртуальну екскурсію до будь-якого музею чи парку у світі не виходячи з дому.


   11 жовтня магістри першого року навчання разом з наставником проф. Пінчевською О.О. віртуально відвідали музей Ватикану у Римі, який заснований папою Юлієм ІІ у XVI столітті. Всього, разом з Папськими апартаментами, палацом, бібліотеками, капелами, галереями, вежами, налічується 32 музеї, де представлено унікальні колекції мистецтва зібрані Римськими Папами.


   Колекція музею вражає! Її змінюють так часто, що аби побачити все доведеться ходити у Музеї щодня, як на роботу. Орієнтовно, щоб оглянути бодай щось, кожному музею варто подарувати один день. Наприклад, у Григоріанському Етруському музеї, що розташований в палаці Інокентія VIII – 18 залів.Тут представлено предмети побуту античних поселень з раннього бронзового періоду, а це 9-8 століття до нашої ери. Кожен зал розповідає історію у хронологічному порядку демонструючи фрески, вироби зі слонової кістки, статуї та розкішний посуд.


           Сучасні технології надають можливості пересуватися із залу в зал як під час реального відвідування музею.

Наставник групи

Пінчевська О.О.
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook