Націленість на позитивний результат – це вже половина успіху

29 листопада 2021 року

 Під легким пізньо-листопадовим дощем, проте з усмішками та в теплій родинній атмосфері пройшла зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Миколаївни Савицької із першокурсниками "спеціальності Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії". Приємно було почути від студентів слова, що очне навчання значно краще від занять онлайн.

   Хлопці скучили за дівчатами, дівчата чарівливо поглядали на хлопців, всі разом – із переліком своїх питань – з надією поглядали на декана: вона вирішить проблеми, допоможе з труднощами, розкаже, як успішно здати сесію, підвищити навчальний рейтинг, як здолати труднощі гуртожитського життя, що робити при перших ознаках захворювання, до кого звертатись, коли погано гріють батареї тощо. Загалом, можна сказати, що перший день аудиторного навчання пройшов добре.

   Після двох місяців піжамного режиму було приємно зранку причепуритись, ошатно вбратись, зустріти тих, з ким вже встигли подружитись за час навчання, і обмінятись з ними парочкою-другою глибокодумних фраз про життя, про ситуацію в країні та світі, а ще про те цікаве, що було прочитане, побачене, вигадане під час локдауну. Однак студент Артем, з насолодою потиснувши руку завідувачеві кафедри міжнародних відносин та суспільних наук В.В. Стрільцю, однозначно відрубав на запитання декана: що цікавого з вами трапилось під час локдауну? – вихід на очне навчання!

   Тому вперед, наші першачки, з новими силами гризти граніт науки, здобувати новий досвід, відкривати нові рівні знання та розуміння, стверджувати себе в науці, спілкуванні, в теорії і практиці. Шлях здолає лише той, хто йде.


Валентина Культенко,
в.о. зав. кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook