Передзахист магістерських робіт за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки пройшов успішно!

25 листопада 2021 року

24 листопада на кафедрі педагогіки пройшов попередній захист магістерських робіт здобувачів освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки – здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Педагогіка вищої школи» та «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Відповідно до Положення про підготовку і захист магістерської роботи у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, магістерська робота – це самостійна індивідуальна кваліфікаційна робота з елементами дослідництва та інновацій, яка є підсумком теоретичної та практичної підготовки за певною програмою. Магістерська робота є формою контролю набутих студентом знань, умінь, навичок, компетентностей, насамперед дослідницької, необхідних для успішного виконання професійних обов’язків.

Процедура проведення передзахисту передбачає презентацію здобувачами освіти власних напрацювань із заздалегідь обраної та затвердженої наказом теми у вигляді постерних презентацій.

Передзахист, який проводився у дистанційному форматі, зібрав більше 60 осіб –учасників: здобувачі освіти спеціальностей ПВШ ті ІКТО, їх наукові керівники, викладачі кафедри педагогіки та представники деканату (Ігор Буцик, Руслан Сопівник, Олександр Кучай, Оксана Васюк, Леся Маценко, Олександр Прохорчук, Лідія Чередник, Надія Діра, Поліна Прохорчук).

Відповідно до протоколу попереднього захисту наукових робіт студенти мали можливість представити постер, у якому висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обгрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи. Постерна презентація пройшла у атмосфері доброзичливості, толерантності: жвавий діалог, обговорення результатів, питання – відповіді – час пролетів швидко, а рівень зацікавленості представленими дослідження був високим як серед здобувачів, так і серед викладачів кафедри.

Фактично всі представлені на передзахист наукові напрацювання здобувачів світи другого (магістерського) рівня мають апробацію у формі наукових статей у періодичних фахових виданнях, тез науково-практичних конференцій всеукраїнського та міжнародного рівня, що свідчить про зацікавленість порушеною тематикою. Завідувач кафедри докт.пед.наук, доцент Руслан Сопівник та наукові керівники привітали магістрантів із успішним проходженням етапу попереднього захисту магістерських робіт, побажали натхнення, успіхів у досягненні кінцевої мети – отримання омріяного диплома магістра!

Лідія Чередник,
старший викладач кафедри педагогік

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook