IV Всеукраїнський конкурс на здобуття Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського

18 листопада 2021 року

 

 

 

IV Всеукраїнський конкурс на здобуття Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського

 

IV Конкурс Кемського 1920x1080

 

15 листопада стартував IV Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на тему Революції Гідності на здобуття Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського. Він заохочує студентів вищих навчальних закладів усіх спеціальностей до дослідження Революції Гідності, вивчення її історії, особливостей, здобутків, значення та впливу на різні сфери політичного, суспільного та культурного життя.

Конкурс проводиться у два етапи:

  • Перший етап – подача заявок. Охочі взяти участь у Конкурсі заповнюють електронну форму із заявкою та анотацією конкурсної роботи до 28 лютого 2022 рокуЖурі розглядає подані заявки з анотаціями; за результатами оцінювання Журі Оргкомітет надсилає заявникам, які пройшли відбір, запрошення для участі у другому етапі до 15 березня 2022 року. 
  • Другий етап – подання наукових робіт на розгляд Журі. Учасники, які пройшли перший етап, надсилають конкурсну роботу (див. додаток 1) на електронну адресу [email protected] до 31 травня 2022 року включно.

З 01 червня по 30 червня 2022 року журі оцінюють отримані роботи та визначають переможців. У період з 01 по 17 липня 2022 року – оголошення переможців Конкурсу. Для вручення нагород переможців буде запрошено до Києва, де відбудеться публічна презентацій їх робіт і нагородження.

Переможці отримають, зокрема, дипломи та грошові премії: 15 000 гривень за І місце, 7 000 – за ІІ та 4 000 гривень за ІІІ місце.  

Результати обох етапів Конкурсу повідомляються учасникам листом на електронну адресу, зазначену під час реєстрації, загальний підсумок розміщується на сайті www.maidanmuseum.org.

Детальніше (положення про IV конкурс, вимоги, заявка на участь) за посиланням.

Ініціювали заснування Відзнаки Сергія Кемського Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності та громадська організація «Родина Героїв Небесної Сотні» в межах реалізації загального проєкту «Відзнаки Героїв».

ДОВІДКА

Сергій Кемський – історик, політолог, журналіст. Народився в Криму в родині моряка. Публікувався в друкованих та онлайн-виданнях. Перекладав з англійської. Співзасновник Інституту політичних та економічних ризиків і перспектив. Загинув від кулі на вулиці Інститутській у віці 32 роки. Герой України, Герой Небесної Сотні.

https://www.prostir.ua/?grants=iv-vseukrajinskyj-konkurs-na-zdobuttya-vidznaky-imeni-heroya-nebesnoji-sotni-serhiya-kemskoho

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook