Перемога студентської збірної команди НУБіП України з футболу у 8-му турі змагань серед студентів ЗВО

15 листопада 2021, 17:15
15 листопада відбувся 8 тур ХХІІІ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО, у якому збірна команда Національного університету біоресурсів та природокористування України приймала команду Національного університету фізичного виховання і спорту України.

 
     Останні три поєдинки стали справжнім жахом для нашої збірної. Всі три матчі проти лідерів ми програли на власному полі. Ці ігри припали на початок карантину, який торкнувся і нашу команду, адже захворіло на COVID декілька ключових гравців і збірна змушена була грати обмеженим складом. Але нарешті хвороба минула, повернувся на тренерську лаву наш наставник Артем Іллічов, що додало хлопцям впевненості на полі.
     Майже на старті поєдинку суперник відзначився в наших воротах. Збірна НУБіП України відразу перевила гру на половину поля НУФВСУ і рахунок міг стати рівним, але за гостей зіграла поперечина воріт, яка врятувала від пропущеного голу. Однак, на 24-й хвилині непогана подача з флангу на голову Андрію Пашко (механіко-технологічний ф-т) завершилась точним ударом захисника, так рахунок став рівним. Ще одна передача з правого флангу, невпевнена гра захисників суперника, і на дальній стійці Євген Мельничук (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») залишився один біля вже порожніх воріт і вивів нашу команду вперед – 2:1. До перерви Євген оформив дубль, завдяки чудовому пасу Назарія Півня (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). На перерву команди пішли за переваги нашої збірної у 2 м’ячі.

    У другому таймі суперники майже до 70-ї хвилини обмінювалися ударами по воротах, але голкіпери відбивали усі атаки. І нарешті, нападник НУФВСУ непогано зіграв на лівому фланзі і обвідним ударом поцілив у дальню дев’ятку воріт Ростислава Сидоренка (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). Та більше шансів супернику наші хлопці не дали. Вже за кілька хвилин кращий голеодор збірної НУБіП України Валентин Овчарук (економічний ф-т) реалізував вихід віч-на-віч, і забив гол у ворота НУФВСУ. Під завершення матчу Валентин поставив крапку в цьому поєдинку своїм точним ударом. Так остаточний рахунок матчу став 5:2 на користь нашої команди, а Валентин Овчарук із 10-ма голами посідає третю сходинку в списку кращих бомбардирів змагань з футболу серед студентів під егідою ФАСК.

 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook