Профорієнтаційна робота триває.

14 листопада 2021, 23:40

 До роботи з профорієнтації долучились студенти групи ТЕ-19001б та групи ТЕ-21001б с.т.

 

Випускники Васильківського фахового коледжу Національного авіаційного університету Ян Шклярський та Михайло Гордієнко завітали до рідного навчального закладу. Вони поспілкувались зі студентами та розповіли про спеціальність «Теплоенергетика», за якою вони навчаються, та про особливості вступу на скорочений термін навчання.
 
 
Директор спеціалізованої школи №269 Балашенко Олена Федорівна радо зустріла свого колишнього учня, а нині – одного з кращих студентів спеціальності 144 - Теплоенергетика  Юрія Оксимця. Він передав їй лист від директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проф.. Каплуна В.В, та інформаційні матеріали про спеціальності, які можуть опанувати випускники школи, навчаючись у нашому ННІ.
 
 
 
А до Ржищівського ліцею «Лідер» завітали і староста групи ТЕ-19001б Владислав Ткаченко – випускник цього навчального закладу, і куратор групи Олена Шеліманова. Зустріч з директором ліцею Ярославою Миколаївною Любич та заступником директора з виховної роботи Тамарою Анатоліївною Гаврилюк хоч і відбувалась на подвір’ї (через карантинні обмеження), але була дуже теплою. І це не дивно, адже ліцей «Лідер» - опорний навчальний заклад кафедри теплоенергетики. 
 
 
 
 
От і на цій зустрічі ми обговорили плани поглиблення співпраці, узгодили декілька заходів в форматі «он-лайн», щоб незалежно від епідеміологічної ситуації продовжувати роботу з профорієнтації.
 
 
Доцент кафедри теплоенергетики
 Шеліманова Олена Віталіївна
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook