На економічному факультеті відбувся День відкритих дверей для студентів Ірпінського фахового коледжу

14 листопада 2021 року
   11 листопада 2021 р. на економічному факультеті відбулася онлайн зустріч зі студентами відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж» Національного університету біоресурсів і природокористування України. Модераторами цього заходу були декан економічного факультету Анатолій Діброва та директор коледжу Наталія Ільченко.


 

    У відеоконференції взяли участь 105 студентів Ірпінського фахового коледжу, викладачі коледжу та економічного факультету.

 


  Декан
економічного факультету, професор Діброва А.Д. охарактеризував переваги навчання на економічному факультеті, його матеріально-технічну базу, умови навчального процесу в цілому і в розрізі спеціальностей «Облік та оподаткування», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», можливості отримання подвійних дипломів, перспективи працевлаштування за фахом в провідних компаніях (практично 100 % випускників – бакалаврів працевлаштовуються до кінця періоду навчання) та яскраве студентське життя.
 
 
  В ході дискусії студенти коледжу цікавилися умовами вступу, можливістю навчання за заочною формою, вартістю контракту, умовами проживання в гуртожитку та іншими питаннями.
 
На завершення декан економічного факультету, професор Діброва А.Д. побажали всім учасникам успішно скласти випускні іспити та запросив на навчання до економічного факультету НУБіП України.
 
 Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook