Боярський фаховий коледж обирає керівника

12 листопада 2021, 9:00
    10 листопада 2021 року – важливий день у житті Боярського фахового коледжу. Колектив визначив рейтинг майбутнього керівника закладу освіти. Працівники та студенти висловили довіру Сергію Кропивку, який вже не один рік очолює коледж.

     Процедура голосування проходила з дотриманням протиепідемічних вимог і згідно з графіком голосування, розробленим Виборчою комісією. Незважаючи на карантинні обмеження червоної зони працівники і студенти взяли активну участь у рейтинговому голосуванні.
     За ходом голосування спостерігали Сергій Ірклієнко, голова Ради роботодавців Коледжу, директор Укрцентркардриліс та представники університету – Микола Михайліченко, начальник відділу кадрів, Юлія Коломієць, голова наглядової ради Коледжу, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та Олександр Санченко, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання.

  

  

     Напередодні, 05 листопада 2021 року, Сергій Кропивко представив стратегію розвитку Коледжу до 2025 року, у якій зосередив увагу колективу на профорієнтаційній роботі, підвищенні кваліфікації педагогічних працівників, удосконаленні освітніх програм, розвиткові інфраструктури коледжу, інших важливих питаннях. Стратегія була одноголосно схвалена трудовим колективом. Тому і не дивно, що 97,4% виборців підтримали його кандидатуру на посаду директора коледжу.

  


Наталія Гапонюк,
завідуюча НМК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook