Масалович Ю.С. брав участь у Всеукраїнському семінарі з питань ветеринарної медицини коней

10 листопада 2021 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

29-31 жовтня 2021 року на базі «Жашківського кінного заводу» відбувся Всеукраїнський семінар для лікарів ветеринарної медицини, зоотехніків та власників коней, який був присвячений інфекційним, репродуктивним і паразитарним захворюванням коней та можливостям їх профілактики та лікування, а також питанням імунології та вакцинації. Відвідав захід асистент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин кандидат ветеринарних наук, Масалович Ю. С.

 

З вітальним словом на початку семінару до учасників звернувся генеральний директор «Біовета Украна» доктор Іржі Неужіл ознайомивши слухачів з 100-річною історією та здобутками компанії BIOVETA. Наукова частина семінару розпочалася з доповіді M.V.D. Іржі Неужіла про імунологію та вакцинологію коней. Щодо основних інфекційних хвороб, діагностики, профілактики та лікування найпоширеніших паразитарних захворювань своїми знаннями поділились спеціалісти з університету ветеринарної медицини м. Борно (Чехія) M.V.D. Штєпан Бодічек.

 

Мірослава Міркова (Чехія) виступила з доповіддю про репродуктивні проблеми у кобил, визначенні оптимального часу їх осіменіння. В роботі семінару прийняли участь чеські спеціалісти із університету ветеринарної медицини м. Борно, представники компанії Bioveta, Івановіце на Гане та «Біовета Україна». Відвідали семінар: ректор Одеського аграрного університету, декани, професори, викладачі Національного університету біоресурсів та природокористування України, Одеського та Вінницьких аграрних університетів, Поліського Національного університету та Посол Чеської Республіки в Україні п. Радек Матула.

 

Мазур В.М., кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook