Всеукраїнський круглий стіл з обміну досвідом в сфері екологічної освіти «Чиста планета»

4 листопада 2021 року
      4 листопада 2021 року на базі кафедри Агрометеорології та агроекології Одеського державного екологічного університету за допомогою платформи Zoom відбувся Всеукраїнський круглий стіл з обміну досвідом під назвою «Чиста планета», який присвячений Міжнародному дню дій на захист клімату. В заході прийняли участь учні та їх наставники з Одеської, Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Сумської та Черкаської областей.
Кожне нове покоління входить у життя у гірших екологічних умовах, ніж попереднє - ушкодження природи наростає.
   Освіта це найвірніший шлях до сталого розвитку. Педагоги закладів освіти, керівники еколого-натуралістичних центрів приділяють велику увагу екологічному вихованню дітей. Метою заходу є обмін досвідом щодо сучасних методів підвищення екологічної свідомості та виховання молоді, формування людини нового типу з новим екологічним мисленням, здатного усвідомлювати наслідки своїх дій по відношенню до навколишнього середовища та вміє жити у відносній гармонії з природою.
     На початку заходу з привітальним словом виступив ректор Одеського державного екологічного університету, доктор фізико-математичних наук, професор Степаненко Сергій Миколайович.
     Відокремлений структурний підрозділ "Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України" на заході представили: викладач екологічних дисциплін Манішевська Надія та студентки Малько Ольга і Філоненко Тетяна з групи Е-18 з доповіддю «Діяльність Екопатруля "Екосвіт" за 2021 рік».
      Щиро вдячні організаторам за можливість поділитись досвідом підвищення екологічної культури та виховання молоді. Ми завжди готові до спілкування, втілення цікавих ідей та проектів для збереження навколишнього середовища!!! Завдяки таким ініціативам в нашому суспільстві зростає все більше еко-свідомих людей.
 
Надія Манішевська,викладач 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook