Зустріч наставників академічних груп зі студентами

9 листопада 2021 року

    Наставники академічних груп кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського провели чергові зустрічі зі студентами. Так, 5 листопада 2021 року в online режимі відбулася зустріч студентів 4 курсу, 2 групи факультету аграрного менеджменту з наставником – доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш.

Під час зустрічі наставник наголосила студентам про обов’язковість відвідування занять, а також звернула особливу увагу на правильність підключення до пар в режимі online. Зокрема, Оксана Гавриш звернула увагу студентів на вчасність підключення до online занять та можливості відсутності студентів на парах лише при наявності поважних причин.
 
Також було обговорено результати атестації студентів по кожній дисципліні та встановлено причини не атестації деяких студентів з деяких дисциплін. Наголошено на необхідності виконання завдань та проходження модульних контрольних робіт з метою отримання атестації та покращення її результатів в цілому.
 
       
 
В ході зустрічі було обговорено ряд хвилюючих питань студентів, зокрема, щодо особливостей написання бакалаврської кваліфікаційної роботи, термінів її виконання, а також своєчасної підготовки до успішної здачі зимової сесії.
 
 
В кінці зустрічі наставник звернула увагу студентів на необхідності дотримання карантинних заходів, при ознаках захворювання – негайного звернення до лікаря й побажала всім піклуватися про своє здоров’я та не хворіти.
Зустріч студентів 2 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент» з наставником - старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецькою Кристиною Павлівною, відбулася 3 листопада 2021 року в режимі online.
 
 
Кристина Павлівна поцікавилась здоров’ям студентів та нагадала про важливості дотримання основних заходів безпеки життєдіяльності в режимі карантинних обмежень. Актуальними питаннями в обговоренні були продовження занять у дистанційному режимі, поточний стан успішності здобувачів вищої освіти, відвідування занять і результати проміжної атестації кожного студента.
 
 
Перед початком зимової сесія наставник академічної групи нагадала студентам про неприпустимість нестатутних відносин між викладачами і здобувачами вищої освіти. Зустріч студентів з наставником відбулася в позитивній атмосфері, студенти активно долучались до розмови.
Аліна Троян,

 доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook