Нові можливості та виклики: на базі факультету аграрного менеджменту проведено Міжнародну науково-практичну конференцію ICBT 2021

8 листопада 2021 року

   6-7 листопада 2021 року на базі факультету аграрного менеджменту НУБіП України спільно з Академією бізнесу та технологій EuroMid, Стамбул, Туреччина, була проведена Міжнародна науково-практична конференція «Business and Technologies: Opportunities and Challenges» (ICBT 2021). У конференції взяли участь представники з понад двадцяти країн світу.
   Конференція мала на меті поглиблення міжнародних контактів університету, підвищення ефективності та якості наукових навичок, підготовки конкурентоспроможних фахівців з менеджменту, а також забезпечення можливості для освітян та експертів з різних галузей економіки комунікацій з міжнародними партнерами.


   Надія Резнік, професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, входила до міжнародного наукового комітету та була рецензентом статей, що надходили від учасників.


   Катерина Алексеєва, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, була ключовим спікером секції «Information Technology and Business» та поділилася результатами своїх наукових досліджень. У своїй доповіді Катерина Алексеєва охарактеризувала національні моделі діджиталізації розвинених країн світу та акцентувала увагу на прискоренні діджиталізації в умовах пандемії коронавірусу. Основні питання до спікера стосувались проблем, пов’язаних з відносно повільним упровадженням цифрових технологій в країнах, що розвиваються. Зокрема, торкнулись проблем в освітній галузі, коли доступ до інтернету та наявність гаджетів визначають можливості отримання знань для школярів та студентів в умовах вимушеного дистанційного режиму навчання.
   За результатами роботи конференції будуть опубліковані статті у виданнях, що індексуються у базі Scopus. Ми щиро сподіваємось, що скоро міжнародні конференції такого рівня зможуть проводитись вже в очному форматі, а вчені з усього світу матимуть можливість зустрічатися офлайн.

Лариса Карпенко,

заступник декана факультету аграрного менеджменту 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook