Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук зміцнює співробітництво з колегами із Сумщини

4 листопада 2021 року

 3 листопада відбулася онлайн-зустріч співробітників кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Національного університету біоресурсів і природокористування України та кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка. Зустріч була присвячена обговоренню проектів освітніх програм та їх вдосконаленню, питанням ліцензування та акредитації освітніх програм, обміну досвідом щодо набору студентів.

Завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБіП України Василь Стрілець наголосив на важливості обміну досвідом і думками між двома кафедрами, що готують спеціалістів за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Директор навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин Юлія Подрєз та завідувач кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін СДПУ імені А. С. Макаренка Світлана Моцак розповіли про особливості навчальної програми спеціальності, набору студентів та їхньої успішності.
Професори кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБіП України Сергій Білан та Володимир Калуга поділилися з колегами досвідом кафедри в укладанні освітньої програми, процесах її ліцензування та акредитації.
В зустрічі взяли активну участь професор кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін СДПУ імені А. С. Макаренка Владилена Сокирська та старший викладач Вікторія Михтуненко, а також доценти кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБіП України Наталія Кравченко, Вікторія Хвіст, Сергій Асатуров, Богдан Грушецький, Людмила Лановюк, Людмила Радченко, Юлія Сєкунова.

     

Дві кафедри вирішили продовжувати подальшу співпрацю, зокрема, у запланованих наукових і освітніх заходах.

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних нау

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook