Доцент Леся Бондарєва провела виховну годину з першокурсниками!

3 листопада 2021 року

     2 листопада куратор 1 курсу 1 групи спеціальності «Захист і карантин рослин», доцент Леся Бондарєва провела виховну годину зі своїми підопічними. Очне навчання змінилось на дистанційне, тому важливо, аби наставникбув на зв’язку зі студентами, а особливо з першокурсниками, яких потрібно направляти та допомагати у вирішенні багатьох питань.

     

     В першу чергу, обговорили стан здоров’я студентів, вияснили, що всі добре себе почувають, не хворіють. Далі, куратор приділила увагу організаційним питанням щодо боргів, оплати гуртожику, проговорила основні моменти дистанційного навчання  – наголосила на регулярному відвідуванні лекційних та практичних занять дистанційно, здачу всіх необхідних завдань. Студенти поділилися своїми успіхами, невдачами у навчанні та отримали підтримку, настанову від куратора.

     

     Леся Бондарєва закликала першокурсників провести дистанційну профорієнтаційну роботу поміж свої знайомих у регіонах. Куратор надіслала презентацію кафедри та розповіла про старт курсів для абітурієнтів, які допоможуть підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання знань та вдало вступити до НУБіП України. 

 

Батрак Наталія

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook