Спортсмени НУБіП України, факультету інформаційних технології – найсильніші в Україні зі спортивної радіопеленгації!

1 листопада 2021, 23:08
м. Київ

Федір Карпович і Олександра Пархоменко чемпіони України в дисципліні спринт на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації «Спринт»  серед дорослих, юніорів, юнаків, який відбувся 29-31 жовтня 2021 року у лісових масивах навколо Києва. Головний суддя чемпіонату України В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання.

     До програми чемпіонату України входили змагання на чотирьох дистанціях. І вже на першій дистанції перемогу серед найсильніших елітних спортсменів України святкували спортсмени НУБіП України. Федір Карпович – студент 3 курсу факультету інформаційних технологій виграв дистанцію спринт серед чоловіків по групі Ч20, а Олександра Пархоменко – асистент кафедри інформаційних систем і технологій зайняла 1 місце на дистанції спринт у змаганнях серед жінок по групі Ж20.

 

     На наступних дистанціях Федір виборов ще 2 срібні медалі на дистанціях у пошуку «лис» на діапазоні 144 МГі і на діапазоні 3,5 МГц. В командному заліку чоловіча команда Києва була найсильнішою на усіх чотирьох дистанціях.

    Олександра на наступних дистанціях чемпіонату України зайняла 2 місце на дистанції 144 МГц і 3 місце на дистанції спринт на діапазоні 3,5 МГц. У командному заліку жіноча команда Києва також була сильнішою на усіх дистанціях.

     2021 рік був достатньо успішний для наших спортсменів, Федір і Олександра стали чемпіонами Європи зі спортивної радіопеленгації, четверо спортсменів секції стали чемпіонами України.


     Бажаємо спортсменам успішних стартів у наступному 2022 році, а Федору виконання нормативу майстра спорту України міжнародного класу!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook