Тривають підвищення кваліфікації фахівців Державного агентства меліорації та рибного господарства України та його територіальних органів

1 листопада 2021 року

 

У ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України безперервно тривають підвищення кваліфікації фахівців агропромислової галузі та стажування науково-педагогічних працівників відповідно до затвердженого Плану-графіку на 2021 рік.
З 25 жовтня по 5 листопада 2021 року проходить підвищення кваліфікації головних державних інспекторів, старших державних інспекторів, провідних державних інспекторів Державного агентства меліорації та рибного господарства України та його територіальних органів. Дана група є третім потоком фахівців Держрибагентства України, які підвищують кваліфікацію у поточному році.
 
 Програма підвищення кваліфікації розроблена ННІ неперервною освітою і туризму та факультетом тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. Навчально-тематична програма складається з основних тем: сучасна політика розвитку галузі рибного господарства; актуальні питання щодо іхтіології та аквакультури; основні принципи і правові аспекти охорони водних біоресурсів; основи діяльності рибоохоронного патруля; відповідальність громадян за порушення правил рибальства в сучасних умовах; знаряддя лову водних біоресурсів; охорона праці;  корупція: протидія та відповідальність; професійна етика, толерантність; культура ділового спілкування; спілкування з засобами масової інформації.
 
 
 
Лекторами для проведення онлайн навчання запрошені науково-педагогічні працівники університету та провідні фахівці галузі. Слухачі, які в повному обсязі виконають навчальну програму,  отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Бажаємо слухачам міцного здоров’я та професійних здобутків!
 
 
Оксана Гераймович,
методист вищої категорії ННІ неперервної освіти і туризму
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook