Про важливість мотивації в процесі організаційної діяльності: тема відкритого заняття з дисципліни «Management»

29 жовтня 2021 року

    26 жовтня 2021 р. відбулася відкрита лекція доцента кафедри менеджменту ім. Й. С. Завадського Ганни Анатоліївни Харченко на тему «Motivation as function of management» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» англомовної групи. 

 
 
Під час заняття розглядались питання сутності мотивації з точки зору вітчизняних та зарубіжних науковців. Також викладач розкрила структурні елементи процесу мотивації в організації. Харченко Ганна Анатоліївна зауважила, що мотивація працівників в організації  є ефективним інструментом у руках менеджерів для максимальної ефективності діяльності підприємства. Разом з цим, лектором було розкрито основні види мотивації в підприємстві та охарактеризовано групи теорій мотивації.
 
 
 
Заняття супроводжувалося цікавим та змістовним презентаційним та відео матеріалом англійською мовою, що дозволило лекторові всебічно висвітлити тему лекції та зацікавити студентів.
 
  
 
 На відкритій лекції були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, зокрема: завідувач кафедри Балановська Т.І., професор кафедри Резнік Н.П., доценти кафедри  Драгнєва Н.І. і Гавриш О.М., старший викладач Драмарецька К.П., а також доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Гребеннікова А.А.
В цілому лекція була проведена на високому науково-методичному рівні й одержала схвальні відгуки студентів та викладачів.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту 

ім. проф. Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook