Увага! Порядок і графік вакцинації та ревакцинації співробітників і студентів університету 02 листопаду 2021 року

1 листопада 2021 року

   В університеті продовжується вакцинація та ревакцинація науково-педагогічних працівників та співробітників. Наразі адміністрація КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського р-ну м. Києва, надала необхідну кількість доз препарату Вакцина Pfizer-BioNTech – це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer, тому імунізація проводиться серед викладачів та студентів інститутів та факультетів, які виявили особисте бажання щепитися.
      Нагадаємо, що в Університеті оперативним штабом по протидії пандемії Covid 19, затверджено етапи проведення вакцинації та ревакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 у структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України, відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України № 213 від 09.02.2021 року.
       За погодженням з адміністрацією КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського р-ну м. Києва, розроблено і затверджено дорожню карту вакцинування та ревакцинації співробітників та студентів університету.

ПОРЯДОК ВАКЦИНАЦІЇ ТА РЕВАКЦИНАЦІЇ (АЛГОРИТМ)


          Оперативним штабом сформовано коло відповідальних осіб

за організацію і проведення вакцинування:


         Списки бажаючих пройти вакцинацію та ревакцинацію співробітників та студентів формують керівники структурних підрозділів університету. Подаються списки в оперативний штаб для узагальнення і розподілу згідно визначених приорететів.
      Узагальнення і формування списків бажаючих пройти щеплення (завчасно надсилаються списки бажаючих осіб вакцинуватися не пізніше - за дві доби до дати вакцинації (інститутами і факультетами, службами проректорів)) викладачі, студенти та допоміжний склад на емейл - [email protected] - провідний фахівець Ірина Курінна;
                                 Погодження списків співробітників здійснюється:
Головою оперативного штабу,проректором з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергієм Квашою;
Проректором з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадимом Ткачуком;
Головою профспілкової організації співробітників університету Ростиславом Тарасенко;
Головою первинної профспілкової організації студентів і аспірантів Олексієм Мельником.
Розподіл обов`язків між членами оперативного штабу:

  1. Організація доставки лікарів з поліклініки, реєстрації, прийому співробітників та видача талонів на щеплення, аналіз списків осіб які пройшли щеплення і які з певних причин не пройшли, але бажають в подальшому його пройти - член оперативного штабу Геннадій Ржевський;
  2. Обладнання і забезпечення необхідним інвентарем та меблями приміщення, антисептичними засобами, питною водою для проведення щеплення - член оперативного штабу Сергій Стецюк;
  3. Реєстрація і видача талонів на вакцинування співробітників та студентів згідно визначених списків, надання психологічної допомоги і консультування співробітників під час вакцинації - провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ Каріна Арзуманян;
  4. Супровід пільгових категорій співробітників, розгляд скарг і побажань співробітників під час вакцинування - начальник відділу соціальної роботи Віктор Потебня.

     Особи, які бажають бути вакцинованими, повинні мати при собі наступні документи:
декларація з сімейним лікарем (копія) або Паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН).

Місце проведення вакцинації співробітників університету:
читальна зала гуртожитку №11 студентського містечка,

за адресою: вул. Генерала Родімцева, 7 б.
Для перегляду списків натиснути тут:

Списки контингенту співробітників та студентів, які вакцинуються 02 листопаду 2021 року

 

Шановні викладачі, студенти і співробітники, ви можете прийти

на вакцинацію, як що вас і немає в списках, ми будемо сприяти вам в проходженні вакцинації!
Запрошуємо викладачів, студентів і співробітників

на щеплення від Covid 19, у визначений час з 10-00 до 16-00!
     

Pfizer-BioNTech - Вакцину розробила німецька біотехнологічна компанія BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer. Дозволена для повного використання у: Швейцарії, Королівстві Бахрейн, Саудівській Аравії. Екстрене використання, дозволене ВООЗ, діє в США, Великій Британії, Європейському Союзі, Швейцарії, Аргентині, Австралії, Канаді, Чилі, Мексиці, Об'єднаних Арабських Еміратах та в багатьох інших країнах. Найближчим часом Україна отримає вакцину Pfizer-BioNTech у межах глобальної ініціативи COVAX.
        Вакцина Pfizer-BioNTech - це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.
       Вакцину внесено до списку вакцин для екстреного використання ВООЗ і дозволено для екстреного використання у США, Великій Британії, Канаді та ЄС. У Канаді ця вакцина показала 95% ефективності у захисті від COVID-19 серед осіб віком від 16 років.
        Вакцина Pfizer BioNTech покликана навчити організм виробляти специфічні антитіла для знищення вірусу.
        Вакцину Pfizer BioNTech від COVID-19 вводять внутрішньом’язово. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 21 день.
       22 лютого 2021 року вакцину Pfizer/BioNTech проти COVID-19 зареєстровано в Україні для екстреного медичного застосування.


Склад вакцини:
Діюча речовина:

мРНК - молекула.
Допоміжні речовини:
ALC-0315;
ALC-0159;
холестерол;
DSPC;
дигідрат фосфату натрію;
дигідрат фосфату калію;
натрію хлорид і калію хлорид;
сахароза;
вода для ін’єкцій

 Оперативний штаб університету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook