Засідання наукової ради

13 жовтня 2021 року

12 жовтня 2021 р. (вівторок) о 13.00 відбулося засідання наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету

На засіданні наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету було розглянуто питання щодо затвердження тем робіт та призначення наукових керівників аспірантам (здобувачам) 1 року навчання.
Аспіранти гуманітарно-педагогічного факультету (здобувачі) 1 року навчання разом з своїми науковими керівниками, обґрунтовано визначили актуальність, мету, завдання, предмет, об’єкт тематик досліджень.

 

 

 

Члени наукової ради и детально розглянули теми дисертаційних робіт кожного аспіранта, задали ряд питань та внесли слушні пропозиції наукового характеру щодо кожного напряму досліджень та написання дисертацій.

А також, відбувся проміжний звіт аспірантів 2-4 років навчання про виконання ОНП доктора філософії. Аспіранти відзвітували про успішне виконання індивідуального плану підготовки за звітній період, саме червень-жовтень. Аспіранти 2-4 років навчання докладно розповіли про кількість наукових праць, опублікованих за темою дисертації у звітному році, а саме: кількість статей у наукових фахових виданнях України та наукових періодичних виданнях, які включено до міжнародних наукометричних баз, участь у науково-практичних конференціях, публікацію тез доповідей. Висвітлили фактичне виконання дисертації від загального обсягу роботи.

Бажаємо жаги до навчання, успіхів в удосконаленні вмінь з наукової роботи та поповненні наукової скарбниці університету своїми досягненнями, подальших впевнених кроків на шляху написання дисертаційних робіт, дострокового захисту дисертацій.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook