Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство 8 семестр

1 січня 2021 року
Нижче наведено перелік вибіркових дисциплін для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який пропонується студентам бакалаврату спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» для вивчення у 8 семестрі для основного терміну (6 семестрі скороченого терміну) навчання.
Вибір здійснюють студенти бакалаврату 3 курсу повного терміну навчання та 2 курсу скороченого терміну навчання. Кожен студент може обрати із запропонованого переліку будь-які п'ять дисциплін, незалежно від того, викладачами якої кафедри агробіологічного факультету вони будуть викладатися.

Вибіркові дисципліни для вивчення
у 8 (6 с.т.) семестрі бакалаврату
 
ПЕРЕЛІК ДИСЦИПЛІН
ДЛЯ ВИБІРКОВОЇ СКЛАДОВОЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРА
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство" (з анотаціями)
 

1.   

Декоративне овочівництво

анотація

2.    

Баштанництво

анотація

3.   

Культиваційні споруди

анотація

4.    

Овочі для здорового харчування

анотація

5.   

Оранжерейні рослини

анотація

6.    

Кімнатне рослинництво

анотація

7.    

Олерографія

анотація

8.  

Організація виробництва овочевої продукції

анотація

9.   

Прогресивні технології в овочівництві

анотація

10.

Ризикологія в овочівництві

анотація

11.

Розсадництво в овочівництві

анотація

12.

Інтегрований захист культивованих грибів

анотація

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook