Інновації від роботодавців: Metabolic Balance - сучасна високотехнологічна програма для подолання метаболічних проблем для магістрів-нутриціологів

Залучення представників Ради роботодавців до освітнього процесу підготовки здобувачів є важливою складовою у закладах вищої освіти, оскільки вони дають можливість студентам отримати практичні навички та знання в реальних умовах. Це стане важливою складовою їхньої професійної підготовки та допоможе розвинути навички та знання, які в майбутньому забезпечать успішну роботу.

6%20%283%29.jpg1%20%287%29_0.jpg

В рамках дисципліни «Сучасні методи досліджень» за освітньо-науковою програмою «Нутриціологія» для магістрів 2 року навчання доцентом кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Юлією Крижовою була проведена лекція на тему: «Основи епідеміології харчування».

На лекції були розглянуті питання епідеміології як галузі знань про харчування, дана характеристика факторів харчування, класифікація та коротка характеристика досліджень в епідеміології харчування.

8%20%284%29.jpgТематика лекції відповідала темі запрошеного до заняття члена Ради роботодавців Володимира Гаврилюка «Інновації від роботодавців: Metabolic Balance - сучасна високотехнологічна програма для подолання метаболічних проблем», який має більше 40 років медичної практики, є консультантом компанії Metabolic Balance, викладачем Академії Metabolic Balance, лікар вищої категорії, імунолог, санолог, дієтолог, капітан медичної служби ЗСУ. 3%20%285%29_1.jpg

В своїй лекції він зосередив увагу про розвиток компанії, напрями її діяльності, про здоров’я і правильне харчування, що має стати головною метою більшості людей. За допомогою здорового харчування людина спроможна перебудувати свій обмін речовин і випробувати нову якість життя, зміцнити і зберегти своє здоров’я, підвищити свій життєвий тонус і працездатність, збільшити стійкість до навантаження, зберегти свою вагу в здоровій рівновазі, залишатися у формі до глибокої старості. Для надання точної інформації про стан здоров’я, про наявні порушення обміну речовин, про нестачу життєво важливих речовин і пов’язаних з цим метаболічних блокад досліджується 36 показників і параметрів крові. Такий аналіз крові в поєднанні з особистими даними і харчовими компонентами є основою індивідуального плану харчування Metabolic Balance, що дозволяє вибрати для конкретної людини продукти з урахуванням її потреб в поживних речовинах, що оптимально підтримають обмін речовин і приведуть його в рівновагу.

4%20%284%29.jpgНа лекцію завітав також директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Роман Василишин, який відмітив на актуальності даної лекції, її важливості, своєчасності та необхідності для забезпечення ментального здоров’я людини

2%20%285%29_0.jpgЛекція була надзвичайно цікавою, викликала багато запитань, на які, надано було вичерпну відповідь. Декан Лариса Баль-Прилипко подякувала від імені всіх присутніх і висловила сподівання на подальші зустрічі.

Після закінчення заняття усі студенти залишились задоволеними результатами та відзначили, що отримані знання та навички будуть корисними в майбутній професійній діяльності.

Наталія Слободянюк,
заступник декана з навчальної роботи