Робота ІІІ секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»


ШАНОВНІ КОЛЕГИ!


ЗАПРОШУЄМО

вчених, аспірантів і студентів

взяти участь у роботі ІІІ секції


Секція ІІІ. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини

Голова: Савченко О.А. в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України, к.т.н., доцент

Секретар: Веретинська І.А. – асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів


Збірник праць конфернеції 2017 р.

Програма конференції 2017 р.


Оргкомітет конференції




27 квітня 2017 року