Безкоштовний вебінар:Як не втратити клієнтів у новій реальності HORECA

Ваше меню — ваш успіх! Ви власник ресторану, шеф-кухар або кухар? Хочете, щоб ваше меню не просто вражало смаком, а ще й відповідало сучасним трендам здорового харчування?

Запрошуємо вас на унікальний вебінар від IUND®, де топові експерти у сфері нутриціології та гастрономії розкажуть, як адаптувати меню під вимоги сучасного ринку та збільшити середній чек вашого закладу!

Що ви дізнаєтесь?

  • Які глобальні тренди здорового харчування змінюють ресторанну індустрію?
  • Як нутриціологія допомагає створити конкурентоспроможне меню?
  • Чи реально зробити страви смачними, корисними та прибутковими одночасно?
  • Яких помилок припускаються ресторани при впровадженні «здорового меню»?
  • Як Green Cuisine стає новим стандартом у світовій гастрономії?

Спікери вебінару:

Христина Федочинська – бренд-шеф хелсі-ресторанів Edem Family, засновниця Edem College Cuisine, лекторка IUND®.

Зінаїда Симак – лікарка-дієтологиня з 22-річним досвідом, експертка у сфері нутриціології для HoReCa, лекторка IUND®.

Ексклюзивний бонус для всіх учасників! Отримайте 5 авторських рецептів від бренд-шефа Христини Федочинської – гармонійне поєднання гастрономічної естетики, сучасних нутриціологічних принципів та вишуканих інгредієнтів.

У подарунок ви отримаєте рецепти таких страв:

  • Пшоняна каша
  • Імператорська груша
  • Салат Панцанелла
  • Гребінці Сен-Жак
  • Суп зі спаржі
  • Терін із кролика

Рецепти подані у форматі, що дозволяє легко інтегрувати їх у меню, адаптувати до індивідуальних потреб та створювати страви високого рівня.

Коли: 18 березня 2025, 19:00 (Київ, GMT+3)

Формат: Онлайн

Як долучитися? Тисніть докладніше, залишайте заявку та отримайте доступ до вебінару!

Для отримання детальньнішої інформації та реєстрації переходьте за посиланням

www.iund.com.ua/course/nutriciologiya-yak-instrument-rozvitku-horeca

6 березня 2025 року