Рубіжний старостат 2020-2021 навчального року на факультеті інформаційних технологій

June 11, 2021

11 червня на факультеті інформаційних технологій відбувся спільний старостат наставників, старост академічних груп та студентів, що мають заборгованості за результатами складання сесії.

Розпочала роботу зібрання декан факультету Олена Глазунова, окресливши коло питань, які потребують обговорення та нагального вирішення. Серед основних питань порядку денного:

1. Аналіз результатів успішності студентів під час літньої сесії

2. Проходження навчальних практик

3. Оплата за навчання в 2021-2022 навчальному році

4. Підготовка наказів на поселення студентів 2-4 курсів

Особлива увага приділялась обговоренню результатів сесії студентів перших курсів. Кожен студент мав змогу пояснити причини заборгованості та сформувати шляхи їх ліквідації. В обговоренні взяли участь наставники перших курсів Дмитро Касаткін, Наталія Рогоза, Олег Миловідов, Андрій Сагун. Вони обсудили результати спілкування з конкретними студентами та їх батьками.

Заступник декана Наталія Клименко звернула увагу студентів на терміни та можливості ліквідації академічної заборгованості. Методисти деканату Єлизавета Кривобок та Інна Костенко надали інформацію про перелік предметів, з яких студенти мають заборгованості та про борги по оплаті за навчання.

У результаті роботи були прийняті конкретні кроки щодо покращення ситуації з проблемними питаннями та обговорені шляхи їх вирішення.


Наталія Клименко, заступник декана факультету
з навчальної і виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook