Студентська жіноча збірна НУБіП України з баскетболу продовжує свою участь у вищій лізі Чемпіонату України з баскетболу

November 26, 2020
Введення карантину вихідного дня у зв`язку із пандемією коронавірусу вплинуло на календарний план змагань у більшості видах спорту, але змагання у вищій лізі з баскетболу продовжуються, хоча і без глядачів.

     Наші дівчата зіграли у Чемпіонаті вже 10 ігор і мають у своєму активі 18 очок, що дало змогу у поточному підсумку розташуватися на першій сходинці турнірної таблиці у групі 1. В останніх трьох турах збірна НУБіП України перемогла команду Полтава з м. Полтави, Козачка-КПУ-ОДЮСШ з м. Запоріжжя і СДЮСШОР № 4 з м. Миколаїва.
     За підсумками змагань серед обох груп найкращою скореркою стала Аліса Назаревич – центрова збірної НУБіП України, яка допомогла перемогти у важкому першому матчі проти СДЮШОР№4 (Миколаїв) – 88:83, набравши 31 очко та зробивши 17 підбирань.

  

     Рекордсменом сезону за підбираннями визнано Анну Мартиненко (гуманітарно-педагогічний факультет), яка оформила дабл-дабл із 25 очок та зробила неймовірних 23 підбирань. Це допомогло виграти у другому матчі проти СДЮШОР№4 з рахунком 83:69. Також, це їй дозволило встановити рекорд сезону за рейтингом ефективності – 45. Другу та третю сходинки також займають представниці нашої команди – Марина Петржик та Аліса Назаревич, що мають 18 та 17 підбирань відповідно. Найкращою асистенткою також стала представниця нашої збірної – Марина Петержик.

     Цими вихідними – 28 та 29 листопада нашій команді доведеться зіграти дві гри проти досвідченого та титулованого суперника – КСЛІ-Київ-Баскет з м. Києва. Побажаємо нашим дівчатам перемоги!

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook