Студенти факультету аграрного менеджменту на карантині

March 30, 2020
НУБіП України

 Студенти факультету аграрного менеджменту на карантині

     І так, що ж означає це страшне слово?Карантин — адміністративні та медико-санітарні заходи на обмеження контактів інфікованої або підозрілої на інфікування особи (осіб), на рівні країни або між державами, що застосовуються для запобігання поширенню деяких небезпечних інфекційних хвороб.

    Саме тому нам слід сидіти вдома і якнайменше спілкуватись з іншими людьми, але це не означає, що ми не вчимося. Навпаки, університет зробив все можливе для комфортного сприйняття нових знань через інтернет. З кожним викладачем ми маємо окрему групу в Viber і окремий курс на сайті. Нам скидають різні лекції, завдання. Навіть модулі ми можемо писати онлайн. Звичайно, це не може замінити спілкування наживо, коли викладачі передають нам свої знання та навички. І всі ми дуже хочемо якомога швидше повернутися в стіни рідного університету, але онлайн-навчання – це гідна заміна парам.

    Також, деяка частина пар в нас проходить по Skype. Там ми зідзвонюємося і проходимо практичні заняття онлайн, це дуже зручно. Якщо виникають якісь питання, то ми одразу ж їх задаємо. Також, вдома зручніше правильно харчуватись, що допоможе стати нам більш здоровими. Не треба боятися карантину, треба його дотримуватись і спрямовувати всі сили і час на саморозвиток.

Юрій Власенко

доцент кафедри економічної теорії

Станіслава Костромєєва,

студентка 1 курсу 4 групи, факультету аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook