Увага! Відбудеться навчально-методичний семінар «Інноваційні методи та технології викладання економічних дисциплін у вищій школі»

February 19, 2020

Шановні колеги!

     В рамках проекту ЄС ERASMUS+ «Від теоретично-орієнтованого до практичного навчання у аграрній сфері/TOPAS» на базі економічного факультету НУБіП України 20 лютого 2020 р. о 13.15 в 513 к.10 відбудеться навчально-методичний семінар «Інноваційні методи та технології викладання економічних дисциплін у вищій школі»
   Мета науково-практичний семінару – обмін досвідом інноваційних методів та технологій викладання економічних дисциплін у провідних зарубіжних та вітчизняних закладах вищої освіти.
    На семінар запрошуються науково-педагогічні працівники, що викладають економічні дисципліни.
    Модератор – декан економічного факультету Діброва А.Д.

ПРОГРАМА
навчально-методичного семінару «Інноваційні методи та технології викладання економічних дисциплін у вищій школі» в рамках проекту ЄС ERASMUS+ «Від теоретично-орієнтованого до практичного навчання у аграрній сфері/TOPAS»:
1. Інноваційні методи викладання економічних дисциплін (доповідач доц. Лабенко О.М., аспірант Клименко М.В.)
2. Використання в навчальному процесі інформаційно-комунікаційних технологій – досвід Writtle University College (Great Britain) (Асистент Вітряк О.Г., аспірант Діброва М.А.)
3. Практичне застосування в навчальному процесі НУБіП України програмних продуктів Kahoot та Socrative (доц. Тужик К.Л., асистент Вітряк О.Г.).
4. Досвід застосування ІКТ у Вроцлавському університет природничих наук (Республіка Польща) (старший викладач Голомша О.Я.)
5. Різне.

Інформаційний лист

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook