Вітаємо Кулібабу Миколу з перемогою на Чемпіонаті України з САМБО

February 17, 2020

21-24 січня 2020 року відбувся молодіжний чемпіонат України з самбо в місті Суми, який був відбором на чемпіонат Європи, що відбудеться в Болгарії. Турнір зібрав півтисячі учасників із 23 регіонів нашої держави. Участь у змаганні прийняв студент економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності «Облік і оподаткування» 1 курсу скороченого терміну навчання 8 групи Кулібаба Микола. У категорії «Спортивне самбо» до 62 кг він зайняв 1-ше місце.

Попередні змагання розпочалися 23 січня о десятій ранку, а ближче до вечора - перед фіналами - пройшла церемонія відкриття першості, яка є основним етапом відбору до національної команди на чемпіонат Європи.
Учасників змагань привітали почесні гості, серед них - срібна призерка Олімпійських ігор-1998 з біатлону і голова відділення Національного олімпійського комітету України і Сумській області Олена Петрова, президент НФСУ Вадим Рогач, головний тренер національної збірної України з самбо Михайло Руденко, голова Сумської обласної федерації самбо Оксана Квітченко, чемпіон світу і Європи з бойового самбо Анатолій Волошинов.

Колектив факультету вітає переможця та бажає подальших звершень!

 

Леся Воляк
Заступник декана економічного факультету 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook